7/5/10

CP MARE DE DÉU DEL TORO (ES MERCADAL) INFANTIL 5 ANYS

5 i 6 de maig.
Després d'uns dies de pluja i haver de suspendre vàries activitats, el dimecres teníem previst l'arribada de dos grups d'infantil de l'escola Mare de Déu del Toro, però degut al temps insegur, sols han vingut els fillets i filletes de cinc anys.
Després d'instal·lar-se han començat l'activitat "Feim pa".
Han mesclat els ingredients: farina, llevat i aigua, i han pastat i pastat la massa. Han donat foma als panets i els han deixat estovar dues vegades.

Mentre, a l'aula, han decorat un talec de roba per endur-se'n els panets a ca seva.

El segon dia, dijous, han fet feina al bosc, han reconegut els estrats vegetals de la marina de pins i ullastres des Pinaret.: arbres, arbustos i herbes.
L'activitat s'ha acabat investigant amb les lupes els petits animalets que viuen al bosc i s'ha fet un recorregut amb els ulls tapats, per reconèixer les plantes.

Us esperam un altre anys a fer altres activitats.

9 comentaris:

Sandra ha dit...

Quina xalada!
Des de casa, ens ha encantat veure les activitats que van fer as Pinaret... I així ella ha tingut moltes pistes per explicar-nos més detalls... Gràcies!
Família de na NEUS

Sandra ha dit...

Quina xalada!
Des de casa ens ha encantat veure les activitats que van fer as Pinaret... També ha estat una bona manera perquè ella recordés més detalls, i ens expliqués moltes més coses...
Gràcies!
Família de na NEUS

paula ponns ha dit...

melo pase muibien
PAULA PONS

Anònim ha dit...

mu vax pasa molt be i lu ca ma va agrada era ca vinges as fiet patit i sa dea Àlvaro i acet fiet va du una pilota de futbol i van truba una rata morta i uns sanyos van mata un abra perca tania una malaltia i era sabra mes xulu de ses pinaret.
Roman

Anònim ha dit...

Hola atots cuant munantaniam ca na a canostra antan de namos de sas pinaret mus bam fe una foto i tambe bana a nas bosc i tambe bana a mbastiga i tambe musban tapa as suis i tambe ban juga a andibina cera flo o abra tambe taniam ca andibina cera uastra o pi adeu a tots Roman

fiona ha dit...

mu vaig pasa molt be i lu que me va grada mes va se veura tots als animals

carme serres ha dit...

Em va agradar molt la visita que us vaig fer pel capvespre. el meu nét, l'Alvaro va xalar molt... gràcies! el vareu cuidar molt bé...

Anònim ha dit...

En Josep diu:
mu vaig pasar molt be. el que ma va agradar mes va ser els animals i sa lupa.

Josep ha dit...

En Josep diu,
Vaig xalar molt, lu que mes me va agradar va se els animals i la lupa,