21/1/11

CP SANT LLUÍS 3rC

19 i 20-01-2011

Les classes de tercer del CP Sant Lluís cada any venen a fer una estada de dos dies.
El primer dia el van dedicar a l'activitat de "feim pa i coques".
Després d'instal·lar-se es van posat el davantal i van començar a pastar.Cadascú va fer un panet i, per taules, una coca. Així van poder fer una bona bereneta.

El segon dia, després de berenar es va començar feina: els animals de lloc.Fins a migdia van col·laborar en les tasques pròpies del lloc: donar de menjar i aigua als animals, aclarir els galliners, agafar els ous, ... Mentre anàven aprenent la morfologia dels animals, la seva alimentació, el comportament,...
Com que el dia anterior havíen nascut dues cabretes, les van servar una estona.


Esperam que guardeu un bon record de la visita.

9 comentaris:

omar ha dit...

hola soy omar, me lo pase muy bien haciendo pan,y dando de comer a los amimalitos,me a encantado.
besos.adios

Unknown ha dit...

Hola soc na Lluna van anar es pinaret i mus u van pasar molt bé.I van veura molts d'animals com pe exemple. Cabres,conills,coloms,gallines amb pollets,gallines,galldindis,ases,
anecs muts,anecs,porcs,un pavo reial,bens i tambe ocas.Van jogar molt i tambe mus u van pasar molt be. adeu classe.

Anònim ha dit...

HOLA SOY NÚRIA Y ME GUSTO MUCHO IR A
ES PINARET Y LA ACTIVIDAD DE IR A VER
A LOS ANIMALES. BUENO LA VERDAD ES QUE ME GUTO TODO MUCHISIMO Y SOBRE TODO CUANDO FUI A LA CAMA QUE ENCENDIMOS LA LINTERNA Y NOS PUSIMOS A CONTAR CHISTES Y HISTORIAS DE MIEDO PERO QUE DABAN TANTO MIEDO QUE CASI ME DUERMO TEMBLANDO DEL MIEDO QUE TENIA BUENO OS DEJO MUCHOS BESOS A TODA LA CLASSE Y A JOSEPA.

Marc Bagur ha dit...

Hola,soc en Marc, ho vaig passar molt bé a n'es Pinaret. S'activitat que més em va agradar va ser la dels animals i la de les pistes. Vam xalar molt.Adeu classe.

andrea ha dit...

Hola soc n´Andrea mus lo van passar molt be a nes pinaret.Va se molt divertit fer pa i cocas.La proba de l´oca i de les pistes ma va agradar molt,van xalar molt!!!

Andrea ha dit...

Hola soc n`Andrea mu vaig passar molt be ma b´agradar fer pa i cocas.El joc dels animals va ser molt divertit van veura el pavo reial que obria les plumes i eren molt guapes.Adeu clase i tambe josepa.Van xalar molt!!!

Andrea ha dit...

Hola soc n´Andrea u vaig passar molt be ,el joc dels animals va ser molt divertit,van veure un pavo reial que obria les plomes,el joc de l´oca me va agradar molt.Adeu classe i Josepa,van xalar molt!!!

Anònim ha dit...

HOla soc n´Andrea mu vaig passar molt be,van veure un pavo reial que obria la coa.Ma va agradar molt el joc de l´oca.Adeu classe i josepa.Van xalar molt.

Anònim ha dit...

Hola soc en Oliver, jo crec que el ase marró es pot dir Bocablanca, perqué tê la boca blanca!!
També em vaig passar molt bé.