El sisè ha fet la seva estada els dies 30 i 31 de març i dia 1 d’abril.
El primer dia el van dedicar a visitar un poblat talaiòtic, cap de Favàritx, el Toro i far de Cavalleria.
El matí del segon dia visitam Binigarba, un lloc menorquí dedicat, sobretot, a la fabricació de formatge. Els pagesos ens van mostrar el procés d’elaboració i després van berenar de formatge i sobrassada.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyels8REu45vkZDr6EtKHIrDT1C8e0DkB0elAZf-_oQ20blLihXPUBZq0NRpjO46tn6O9MYrD80V7nxfVsxCTFhUgscITvTQ_dcUhnZ1T-KpZm1mbGBW5EZR9NhDd4xZ_6DMzz-KCZ4TEw/s200/2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNNqKFUS_GXzq-w9U_GqOFxe-VYyL5YNY_DcyvskQNLU9fzNx6WfBFNhzJx2h2BMBBQrkwl6I_i8BGhGZPQQpKs3pHLte4aow_B778yw5IMsiQbE9FqQeuX6ZSzxwpoPZ-5ZGFTW104m0X/s200/1.jpg)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada